<h2>Ενοικιαζόμενα δωμάτια</h2><p>στη Σκοτίνα Πιερίας</p> <h2>Ενοικιαζόμενα δωμάτια</h2><p>στη Σκοτίνα Πιερίας</p> <h2>Ενοικιαζόμενα δωμάτια</h2><p>στη Σκοτίνα Πιερίας</p> <h2>Ενοικιαζόμενα δωμάτια</h2><p>στη Σκοτίνα Πιερίας</p>
Previous Next
Η ΠΕΡΙΟΧΗ

GEORGOULAS
APARTMENTS

στη Σκοτίνα Πιερίας

ΠΕΡΙΟΧΗ

Το χωρίο Σκοτίνα είναι χτισμένο στις ΝΑ παρυφές του Ολύμπου 32 km από την πόλη της Κατερίνης, στη νοτιοανατολική Πιερία.

Συνδιάζει απόλυτα τον Όλυμπο με τον ΘερμαΪκό κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος. Προς τον Θερμαϊκό κόλπο (αριστερά) και το Αιγαίο Πέλαγος (δεξιά) βρίσκεται μια μεγάλη αμμουδερή παραλία. Ανάμεσα στη Σκοτίνα και τη Λεπτοκαρυά διέρχεται ο Ποταμός Ζυλιάνα (ο αρχαίος Σύς). Άλλα ρέματα της Σκοτίνας είναι το Ρέμα Αγίου Νικολάου, το Ρέμα Αγίου Γεωργίου και το Ρέμα Παπά μεταξύ Σκοτίνας και Αγίου Παντελεήμονα. Η Σκοτίνα απέχει 7 km απο τη Λεπτοκαρυά,1 km από την Παραλία Σκοτίνας, 3 km απο το Νέο Παντελεήμονα και 7 km από την Άνω ή Παλιά Σκοτίνα.

 

Η περιοχή διαθέτει εστιατόρια, καφετέριες, ιατρείο, φαρμακείο, και ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης μιας και βρίσκεται πλησίον της πολύβουης Παραλίας Σκοτίνας της Λεπτοκαρυάς και του Πλαταμώνα.